• Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 4
  • Foto 9
  • Foto 12
  • Foto 14
1 2 4 9 12 14

Expertise zonder zorgen

Selles & van Dijk Experts heeft alle expertise in huis als het gaat om Pleziervaartuigen, Beroepsvaartuigen, Super Yachts en Landmateriaal. Van technische tot elektrische installatie, van casco tot tuigage, van taxatie tot risicobeoordeling. U kunt Selles & van Dijk experts inschakelen voor onderstaande zaken.

- Vaststellen van schade- schadeoorzaak en schadebedragen
- Risico inventarisatie
- Inspecties elektrische installaties
- Conditie Surveys
- Taxaties
- Contra Expertise
- Arbitrage
- Geschillenbemiddeling
- Schuldvraag onderzoek
- Vochtmeting en osmose onderzoek
- Huiddiktemeting
- Bouwbegeleiding pleziervaart
- Toedracht onderzoeken

Wij werken onder de voorwaarden VEKRB 2008.

Wie zijn wij

R.H.A. (Rob) van Dijk re. (Eigenaar van Dijk Expertise Groep BV). Rob van Dijk heeft een nautische opleiding gevolgd. Na een periode te hebben gevaren is hij 25 jaar geleden als schade expert begonnen in de beroeps- en de pleziervaart. Rob is ingeschreven als register expert bij het Nivre, register taxateur bij de VRT, NVEP Qualified Yacht Surveyor en is opgenomen in het register van de LDM (Politie) als deskundige op scheepvaartgebied.

P. (Paul) Selles (Senior Expert) Na een technische opleiding is Paul Selles ruim 30 jaar geleden met zijn expertisewerkzaamheden begonnen. Naast de werkzaamheden als schade- expert pleziervaartuigen wordt Paul regelmatig ingeschakeld als deskundige door rechtbanken en advocaten. Ook is Paul goed bekend in de (vaar)gebieden rond de Middelandse zee waar regelmatig opdrachten worden uitgevoerd. Paul is ingeschreven als NVEP Qualified Yacht Surveyor.

Ing. R.H.J. (René) Vos (Senior Expert). Na een opleiding aan de HTS scheepsbouw te Haarlem heeft René Vos op een scheepswerf (binnenvaart) gewerkt. Daarna heeft René onder meer in de scheepsmakelaardij gewerkt. Ruim 12 jaar geleden is René begonnen als expert pleziervaartuigen. René is ingeschreven als register taxateur bij de VRT en is NVEP Qualified Yacht Surveyor.

Ing. H.C. (Henri) Donkers (Senior Expert). Henri heeft na zijn HTS werktuigbouwkunde te Heerlen gewerkt bij een bekende jachtbouwer en is vervolgens 15 jaar geleden in het maritieme expertise vak terechtgekomen. Henri is bekend met zowel de beroeps- als de pleziervaart en is in beide sectoren werkzaam. Henri ingeschreven als register taxateur bij de VRT en werkzaam vanuit de locatie Maasbracht.